Haar

Kwaliteit

Great Lengths keratine

Great Lengths keratine

Individueel bevestigde strengen blijven ongetwijfeld wegens de afgeronde hoofdvorm en de individuele haargroeisnelheid van ieder haar, de enige goede toepassing om de haarwortel zo weinig mogelijk onder spanning te plaatsen, hiervoor bestaat er geen alternatief en dienen we de continue wijzigende menselijke haarinplant en groei op het ronde hoofd te respecteren door het zijn individuele bewegingsvrijheid te laten.

De hechtingmethode dient zo individueel mogelijk te zijn en het bindmiddel dient ‘synchroon’ te zijn met het kleine lokje.

Daarin verschilt de Great Lengths keratine, ze is volkomen Ph haar neutraal samengesteld door middel van eiwitten en beschikt over een flexibele uitzet en inkrimp capaciteit, geen breking tijdens de vele bewegingen, bewerkingen en temperatuurverschillen staan dus synoniem voor lange houdbaarheid en geen haarverlies.

Aanspan systemen, klemmen en huidvreemd bindmiddel

Bevestiging door middel van te rigide en lange banden vast te knopen van links naar rechts aan individueel bewegende haren op het ‘ronde’ hoofd, d.m.v. naaien en metalen clips ‘trekken’ de haren uit de wortel door de constante spanning, waar de haarwortel niet op berekend is.De haarwortel ondergaat te lang het nefaste schuintrekken en spanning en valt op termijn uit.

Lijmen zijn rigide en huidonvriendelijk, tasten de haren aan en een lijm verbinding breekt door de vele bewegingen, bewerkingen, temperatuur en vochtigheidsschommelingen die het haar ondergaat.
Rigide hechtingstechnieken op individueel groeiend haar werken asynchroon, waarvan uiteindelijk de haarwortel de verliezer wordt en een kale plaats op het hoofd achterlaat.