OVER ONS

Actueel

Actueel

Actueel : Great Lengths presenteert 'voices'

Great Lengths hairextensions zijn er trots op dat ze in Italië zijn gemaakt met een uniek vakmanschap en een ethisch leveringsproces van grondstoffen. Haar komt alleen uit Indiase tempels, waar vrouwen vrijwillig hun haar doneren uit religieuze overtuiging.
Great Lengths communiceerde deze unieke kwaliteit door zijn Ethic Card te schrijven. Dit document portretteert de kernwaarden van het bedrijf, nu erkend als een Benefit Society met een dagelijkse inzet om de erkenning van B Corp te bereiken.
 


 
In 2021 lanceert Great Lengths Voices,een project om 7 hedendaagse vrouwen een stem te geven. Elk van hen is uniek binnen de groep, maar ze delen de wens om te praten over de veranderingen en uitdagingen waarmee ze tijdens hun leven werden geconfronteerd.
Een menselijke ervaring is nooit alledaags voor Great Lengths, en de keuze voor zo'n gevarieerde groep vrouwen is bewust. Het idee achter deze interviews is om andere vrouwen aan te moedigen zichzelf te onthullen, hun verhalen te omarmen en situaties onder ogen te zien die moed en vertrouwen vereisen.
 
Great Lengths gelooft dat vertrouwen op verschillende manieren haalbaar is, ook door de manier waarop we ons uiterlijk waarnemen: om deze reden heeft het bedrijf altijd de best mogelijke hairextensions vervaardigd. Voor veel mensen is dit een droom die uitkomt: een verandering die het verschil maakt.
 
We presenteren de vrouwen die ons project Voices leiden, die hun verhalen en de uitdagingen onthulden die hen deden groeien. Elk interview eindigt met de vraag  "wat is je stem? "  en het antwoord is slechts één woord dat de betekenis van elk van deze verhalen samenvat.
 
Maak kennis met…

 Alessia Bonari – Verpleegster

Op haar 23ste is ze een dappere vrouw: ze vocht in de voorhoede tijdens de pandemie. Haar foto met de tekenen van het masker op haar gezicht ging viraal en maakte haar bekend in heel Italië.
 

Miza Mayi – Singer-songwriter

Miza is een charismatische persoonlijkheid en een nieuw talent in de internationale soulscene. Ze gelooft in muziek als een universele taal die mensen kan verbinden en beschouwt veelzijdigheid als een houding om open te staan voor verandering.
 

Angela Lei - Zakenvrouw

Angela is een jonge Chinese businesswoman die is afgestudeerd aan de Universiteit Bocconi en een nieuw concept van de Chinese gastronomie heeft gecreëerd. Ze haalt haar inspiratie uit de streetfoodcultuur van haar geboortestad en bracht het hier naar Italië
 

Roberta Di Mario – pianiste, componist en art director

Pianist, componist en art director van een festival om het concept van gendergelijkheid te promoten.
 

Michela Coppa – Yogadocent en food Influencer

Na een 15-jarige tv-carrière veranderde ze haar leven om van haar passies een baan te maken. Ze promoot wellness, gezond eten en yoga practice.
 

Sara Strambini - TV Actrice

Sara is een tv-presentatrice die het leven benadert met een romantische en spontane geest. Ze probeert mensen te inspireren zichzelf te zijn en het leven niet te serieus te nemen.
 

Hillary Jocson - Model

Ze illustreert haar leven van model "sui generis"  in Milaan via sociale media en verspreidt een boodschap van positieve empowerment voor meisjes die graag als model willen werken, maar bang zijn om niet aan de normen van de mode-industrie te voldoen.
 

What's your voice?

 

Great Lengths is koploper en de n°1 in haartoevoegingen.

Volg de laatste weetjes op de voet!