Partners

Opleidingen 2021

Opleidingen 2021

Opleidingen 2021

Geheel in stijl met de nieuwe koers van Great Lengths Benelux en Noord & Oost-Frankrijk zal er in het komende jaar meer inhoudelijk en gericht worden gekeken naar kwaliteit en service. Om dit ook binnen de salons op een zo optimaal mogelijk niveau te houden bieden wij gedurende het hele jaar opleidingen aan. We hebben de welbekende basiscursussen in een nieuw jasje gestoken. De basiscursus voor onze machines US Touch, GL3200 en Multisonic duurt 2 dagen en is onze Basic Intensive. Tijdens de Basic Intensive Plus leer je de kneepjes van het vak en specialiseer je op jouw apparaat.

Daarnaast bieden we ook de GL Tapes aan. De GL Tapes zijn zeer flexibel omdat ze zowel DOUBLE als SINGLE toegepast kunnen worden. Daarbij gaat alles supersnel en gemakkelijker als ooit tevoren. De GL Tapes zijn verankerd aan een extra dunne kleefstrook van medische kwaliteit.

Information on Location


Vorig jaar hadden we vol succes onze Information on Location evenementen waarbij we onze partners verwelkomen op een leuke bijeenkomst vol weetjes, belangrijke tips bij de toepassingen, enz. Door Covid-19 heeft dit evenement een ander vorm aangenomen en werd dit helemaal gedigitaliseerd.
Zo gingen onze online coachingsessies van start!
 

Coaching online


In 2020 gingen we van start met de video calls en dit bracht veel voordelen met zich mee. Je hoeft je niet meer te verplaatsen waardoor je geen files hebt en geen tijd verliest op de weg. Daarnaast kies je wanneer het voor jou het best uitkomt en hang je niet vast aan de vooropgestelde opleidingsuren. Deze coachingsessies vormden een groot succes en worden natuurlijk verdergezet.

"Ik vond het een heel goede en praktijkgerichte opleiding. Veel bruikbare tips en technieken meegekregen die ik onmiddellijk in de praktijk kon omzetten met onmiddellijk merkbaar veel beter resultaat. Een echte aanrader om daar geregeld aan deel te nemen."


Great Lengths communication
Technieken veranderen, de mode vernieuwt, de klanten hebben andere behoeftes en eisen. kortom, de wereld staat niet stil. Met deze video calls geven we onze partners graag de juiste portie techniek en motivatie mee zodat ze weer helemaal up-to-date zijn.
Leer hoe je de Great Lengths haarstrengen optimaal kan gebruiken in jouw salon en zo deze klanten opneemt in jouw vast klantenbestand.
Neem contact op met de Great Lengths coaches via coach@great-lengths.be.

Gebruik Great Lengths voor:
•             Optisch gezonder haar
•             Vollere haarpunten
•             Verdikken of verlengen van franjes
•             Extra kleur in het haar (zowel natuurlijke kleuren als fashion kleuren)
•             Behandelen van klanten met dunner wordend haar

Gebruik Great Lengths als oplossing voor haarproblemen. Zie het als een beautybehandeling waarbij er talrijke mogelijkheden zijn!
Great Lengths haartoevoegingen worden nu eerder als dermatologisch verantwoorde botoxbehandelingen bekeken. De toevoeging van kwaliteitshaar versterkt de volledige look , laat je er jonger uitzien en doet stralen!

Opleidingsaanbod

Great Lengths opleidingen

 

​Information on location

Onze Information on Location is een leuke bijeenkomst met gemotiveerde Great Lengths partners. Hier kom je de laatste nieuwtjes te weten, krijg je te zien welke fouten er vaak voorkomen en hoe je deze het best kan vermijden of oplossen en je hebt ruim de tijd om vragen te stellen.