Haar

Kwaliteit

Natural Ends

Natural Ends

Een wereld van verschil in volume aan de eindpunten van de haarstrengen:

Wat is het verschil tussen ‘niet gesorteerde strengen” versus “gesorteerde strengen op lengte”?
Gewoonlijk bekomt men strengen uit bundels afgeknipte haren, die haren bevatten van verschillende lengtes (10-18-34-52-…cm, enz.), waarbij slechts een klein deel van die haren de werkelijk aangegeven verkochte lengte van 50cm behaalt.

“Niet gesorteerde strengen” zijn bundels haren die dus na het afknippen ongewijzigd blijven, met als resultaat dat in één streng meer dan 10 verschillende lengtes voorkomen. Deze strengen bevatten veelal aan de eindpunten maar slechts 30% tot 50% van het volume in vergelijking met de bovenkant, de aanzet (wortelzijde) van de strengen. Daardoor besparen goedkope producten op de kosten van selectie.

Maar de salonklant betaalt het gelag, voor 100 betaalde strengen ontvangt zij slechts een volume van 50 strengen aan de punten. Goedkope strengen worden op deze manier zeer duur aangezien de klant 2 x 100 strengen dient te laten plaatsen om uiteindelijk 100 strengen volume te krijgen aan de eindpunten.

Geldt dit ook voor de strengen van Great Lengths?

                                           

Bij Great Lengths worden de onbewerkte haren vooraf meervoudig geselecteerd en gesorteerd zodat bij eender welke aangekochte lengte alle haren in de haarbundel één en dezelfde lengte hebben. Een Great Lengths haarbundel bevat evenveel haar aan de eindpunten als aan de aanzetzijde. Dit kwaliteitsvoordeel maakt al lang het onderscheid uit tussen de strengen van Great Lengths en andere producenten.

Door de nieuwe lichtgolfmethode gaan we nu nog een stap verder!

Wij kunnen nu garanderen dat onze 40cm strengen werkelijk grotendeels een lengte van 42cm bereiken. Eenvoudigweg omdat we de haarpunten kunnen behouden en ze niet onnodig meer moeten afknippen. Het grote voordeel voor onze klanten is dat ze die extra centimeters door dezelfde prijs bekomen en daardoor geld besparen!