Productieproces

Soorten haar

Europees haar

Europees haar

Als men het over haarverlenging heeft, wordt vaak gesproken over Europees, echt haar. Veel te vaak! Opgepast met Europees haar! U moet grondig nagaan of het daadwerkelijk om Europees, echt haar gaat want om diverse redenen is dit slechts in geringe mate op de markt verkrijgbaar en bovendien is het dan nog slechts in geringe mate geschikt voor haarverlenging.

  • Gelooft u echt dat er veel Europese vrouwen zijn die hun wondermooie, lange haar laten afsnijden (dat dan ook nog eens de juiste kleur heeft en in voldoende mate voorhanden is) om het voor haarverlenging ter beschikking te stellen?
  • En wanneer er al effectief voldoende Europese vrouwen hun haar zouden laten afsnijden, gelooft u dan echt dat er daaronder voldoende haar is dat nog niet chemisch behandeld werd? (chemisch behandeld haar - bijvoorbeeld een permanent of gekleurd haar- is ongeschikt voor een haarverlenging)
  • Of gelooft u echt dat blond haar, dat genetisch bepaald zeer dun is, geschikt is om aan een kapsel meer volume te geven?