Partners

Opleidingsdata 2019

Opleidingsdata 2019

Opleidingsdata 2019

Geheel in stijl met de nieuwe koers van Great Lengths Benelux en Noord-Frankrijk zal er in het komende jaar meer inhoudelijk en gericht worden gekeken naar kwaliteit en service. Om dit ook binnen de salons op een zo optimaal mogelijk niveau te houden bieden wij gedurende het hele jaar opleidingen aan. We hebben de welbekende basiscursussen en de daarop volgende nascholing. 
Naast de klassieke bindingen hebben we ook 2 soorten kleefextensions in ons gamma, namelijk de GL Apps en de GL Tapes. Er is de mogelijkheid om enkel GL Apps of  de GL Tapes te volgen, dit is dan een halve dag.
Tijdens de Trusted Lifestyle & Classic krijgt u vaak als eerste een nieuw product te zien, komt u het eerst de laatse nieuwtjes te weten over Great Lengths en bent u meteen op de hoogte van de laatste nieuwe trends. Altijd leuk, verfrissend en inspirerend en een absolute MUST in 2018.
 

Opleidingen 2019

Basic intensive Multisonic
(3de dag)
Basic Advanced Trust Basic
​Advanced +
Trusted Lifestyle
& Classic
GL Apps | GL Tapes
| GL Tapes+

14 – 15 januari
11 – 12 maart
3 – 4 juni
14 – 15 oktober

15 januari
12 maart
4 juni
15 oktober

15 januari
12 maart
4 juni
15 oktober
11 februari
16 september
27 mei
14 januari
11 maart
3 juni
14 oktober

 


​NIEUW in 2019: Trust Basic Advanced +


De Trust Basic Advanced + is de opleiding voor gevorderden! Als je de extensions bijna 100% foutloos kan plaatsen, kan je hier verder werken op specialere technieken. Je leert de extensions bijna onzichtbaar te plaatsen met de Invisible techniek, op die manier kan je werken bovenaan het hoofd en bij klanten met weinig haar. Daarnaast zie je hoe je van heel kort, naar heel lang kunt verlengen en vanuit een boblijn naar een verlenging. Hierbij hoort ook de geavanceerde kniptechniek zodat je niet veel haar afknipt maar toch de beste verbinding krijgt tussen het eigen haar en de extensions.